Partners

Our New Economy (ONE) wil een economie die goede levens voor alle mensen binnen de ecologische grenzen van de Aarde realiseert. Om dit te bereiken ontwikkelt ONE met denkers en ondernemers theorieën en praktijken die aantonen dat het echt anders kan.
Op dit moment horen we veel positieve verhalen van de ontwikkelingen in het economisch denken die op dit moment plaatsvinden. Lectoren en docentonderzoekers publiceren hun artikelen op de websites van de Hogescholen en in het veld zien we veel ontwikkelingen op het gebied dat we inmiddels aanduiden als de Nieuwe Economie. Ontwikkelingen die van groot belang zijn voor de toekomst van het economische onderwijs willen we graag gaan bundelen in een reeks korte workshops van 1,5 uur een keer per maand op woensdagmiddag.
Dit is een samenwerking tussen ONE, Het Groene Brein (FAN) en LOOFC.
Partner van LOOFC sinds 7 juli 2020.

Cmweb.nl is hét platform voor de ambitieuze financieel professional die in control wil zijn. Cmweb.nl helpt hen hun positie als business partner krachtig neer te zetten. Op cmweb.nl en in cm: ControllersMagazine vindt de financial interviews met inspirerende voorbeelden en een blik op de (Nederlandse) economie. Vanzelfsprekend biedt cmweb.nl altijd een vertaalslag van need-to-know informatie naar een breder business perspectief.

Partner van LOOFC sinds 25 september 2020.
Het Nive biedt je jaarlijks een zeer interessant Management Development Programma. Het Management Development Programma bestaat uit 12 bijeenkomsten (Masterclasses en Workshops). Relaties van LOOFC mogen aan alle bijeenkomsten deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 50,- p.p. excl. Btw. Bij iedere Nive bijeenkomststaat op het aanmeldingsformulier een veld ‘Ik ben’ : Relatie LOOFC. Op die manier kunnen wij exact zien wie zich via LOOFC aanmeldt en dus ook jullie laten weten welke personen aan welke bijeenkomsten deelnemen.
Partner van LOOFC sinds 16 september 2020.